STICHTING MIROSA

Cindy Baank de Veer

Cindy Baank de Veer

Samen staan we Sterk

Mijn naam is Cindy Baank de Veer. 

Yogadocent, psycho sociaal medewerker, meditatiecoach, Reikimaster, energetisch therapeut i.o.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de zorg als verzorgende, zorgcoördinator en leerlingbegeleidster.

Connect met Cindy

Een groot deel van mijn werkjaren was ik werkzaam op een psycho-geriatrische afdeling. Na veel veranderingen  in mijn leven heb ik besloten dat het tijd was om voor mezelf te gaan zorgen en ben ik gestopt met werken.

In die tijd ben ik mezelf gaan ontwikkelingen op een manier die nog beter mij past en waar ik gelukkig van word.

Zo ben ik Reiki Master geworden, heb ik een meditatieopleiding gedaan, ben ik Yoga Nidra gaan bestuderen, heb ik mijn diploma Yin Yoga docent behaald, verdiepingstrainingen in de Yin Yoga en Selfhealing gedaan en volg ik nu met veel passie de beroepsopleiding Energetische Familie Therapie.

Bij Project Mirosa begeleid ik cliënten die op het pad zijn om zichzelf te hervinden op lichamelijk, geestelijk en mentaal gebied. Ik help door middel van lichaamsgerichte therapie (yoga) op een zachte manier opnieuw te leren een positieve relatie met het lichaam op te bouwen en psychisch of fysiek trauma te kunnen verwerken. En ik help door middel van Reiki: een oeroude, eenvoudige en effectieve aanvullende behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. En ook door middel van Energetische Familie Therapie dat in het teken staat van cliënt te begeleiden in bewustzijn en zelf reflecterend vermogen.

Ik hoop met mijn empathisch vermogen, rust en ervaring jou een helpende hand te bieden.

Deel deze pagina

LinkedIn
WhatsApp
Email
Facebook
Twitter

Direct contact met Cindy

Recente berichten