STICHTING MIROSA

Het laatste nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Nancy Verhoeven; rond eindonderzoek af over spookjongeren

Na een jaar met veel plezier als onderzoeks stagaire binnen Stichting Mirosa, heb ik dan eindelijk mijn diploma!

Mijn onderzoek gaat over de preventie van het verschijnsel spookjongeren, een pittig maar actueel onderwerp. Ik had een jaar geleden nooit gedacht dat ik me zo thuis zou voelen bij Mirosa, maar door de warme armen van alle medewerkers en de ambitie die ze hebben voor het vak, is dat toch wel gebeurd.

Het is daarom een tot snel en geen vaarwel.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Logo Origineel

Recente berichten

Snel contact

DIRECT CONTACT MET STICHTING MIROSA

MIROSA

Stichting Mirosa, een bijzondere samenwerking

ZORGAANBOD

Bekijk de verschillende mogelijkheden

CONTACT

Neem contact met ons op