STICHTING MIROSA

Visie

ONZE VISIE IS NIET DIE VAN EEN ANDER

WE ZIJN ER VOOR JE ZOLANG DAT HET NODIG IS. EN WE ONDERSTEUNEN JE IN DIVERSE LEVENSFASES

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

VISIE

Kracht door samenwerking. Dat vinden we bij Mirosa het allerbelangrijkst. Niemand kan alles alleen. Jij niet, maar wij ook niet. Daarom bestaat Mirosa uit een groep professionals die samenwerken. Mensen die allemaal begrijpen wat jongeren zoals jij nodig hebben. Sommigen hebben zelf in een situatie gezeten zoals jij, en kunnen daarom naast je staan (ervaringsdeskundigen). Anderen hebben een manier gevonden waardoor ze zelf sterker in het leven staan en kunnen dit aan je overbrengen. Er is altijd wel iemand met wie jij het best kunt samenwerken om je kracht terug te vinden. Dat is onze kracht!

De professionals van Mirosa zijn er voor jou zolang als dat nodig is. En ze kunnen je op alle levensgebieden ondersteunen. Als je het weer zelf kunt, laten we je niet zomaar los. Ook na je traject ben je altijd welkom!

Met onze manier van werken zijn we echt anders dan andere zorgaanbieders. We doen niets alleen, maar samen. Mirosa biedt een platform voor professionals om zich te laten zien en voor jongeren om passende hulp te zoeken. We blijven steeds kritisch kijken of we nog steeds doen wat goed is. Dat heet reflecteren. We zijn erg flexibel, waardoor we onze manier van werken heel gemakkelijk aan kunnen passen zodat we naast de client kunnen blijven staan.

DIRECT
CONTACT
MET
ONS

SAMEN STERK, SAMEN MIROSA

CONTACT

VRAAG HIER DIRECT EEN TERUG BELVERZOEK AAN