STICHTING MIROSA

Missie

WIJ HEBBEN EEN DUIDELIJKE MISSIE

WE MAKEN ONS STERK VOOR JONGEREN DIE IN DE PROBLEMEN ZIJN GEKOMEN NADAT ER DINGEN IN HUN LEVEN ZIJN GEBEURD ….

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

MISSIE

Mirosa biedt ambulante hulp aan jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Mirosa maakt zich sterk voor jongeren die in de problemen zijn gekomen nadat er dingen in hun leven zijn gebeurd waar ze geen grip op hadden. Heb jij het gevoel dat dingen je zijn overkomen, dat jou dingen zijn aangedaan en weet je niet waar je terecht kunt? We helpen je om je leven weer op de rit te krijgen, maar kijken ook samen met jou wat je nodig hebt om weer sterker in je schoenen te staan. Wat heb jij nodig om het weer zelf te kunnen?

De professionals van Mirosa zijn er voor jou zolang als dat nodig is. En we kunnen je op alle levensgebieden ondersteunen. Als je het weer zelf kunt, laten we je niet zomaar los. Ook na je traject ben je altijd welkom!

Met onze manier van werken zijn we echt anders dan andere zorgaanbieders. We doen niets alleen. We werken intensief samen. Mirosa biedt een platform voor professionals om zich te laten zien en voor jongeren om passende hulp te zoeken. We blijven steeds kritisch kijken of we nog steeds doen wat goed is. Dat heet reflecteren. We zijn erg flexibel, waardoor we onze manier van werken heel gemakkelijk aan kunnen passen zodat we naast de client kunnen blijven staan.

DIRECT
CONTACT
MET
ONS

SAMEN STERK, SAMEN MIROSA

CONTACT

VRAAG HIER DIRECT EEN TERUG BELVERZOEK AAN