STICHTING MIROSA

Mirosa

Je staat er niet alleen voor

Stichting Mirosa is voortgekomen uit Project Mirosa. Dit project bleek succesvol. En groeide uit tot een mooie stichting. Met onze manier van werken zijn we echt anders dan andere zorgaanbieders. Wij werken met onze professionals volgens de 5 van Mirosa 

Stichting Mirosa

We zijn er voor jou

Mirosa biedt ambulante hulp aan jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Mirosa maakt zich sterk voor jongeren die in de problemen zijn gekomen nadat er dingen in hun leven zijn gebeurd waar ze geen grip op hadden. Heb jij het gevoel dat dingen je zijn overkomen, dat jou dingen zijn aangedaan en weet je niet waar je terecht kunt? We helpen je om je leven weer op de rit te krijgen, maar kijken ook samen met jou wat je nodig hebt om weer sterker in je schoenen te staan. Wat heb jij nodig om weer op eigen kracht vooruit te kunnen komen?

MISSIE

We maken ons sterk voor jongeren die in de problemen zijn gekomen. Is jou iets naars overkomen of heb je bijvoorbeeld het gevoel dat jou iets is aangedaan? En weet je niet waar je terecht kunt? Wij helpen je om je leven weer op de rit te krijgen en kijken samen met jou wat je nodig hebt om weer sterker in je schoenen te staan. Wat heb jij nodig om het weer zelf te kunnen?
SAMEN

VISIE

Kracht door samenwerking. Dat vinden we bij Mirosa het allerbelangrijkst. Niemand kan alles alleen. Jij niet, maar wij ook niet.Daarom bestaat Mirosa uit een groep mensen die allemaal begrijpen wat jongeren zoals jij nodig hebben.Sommigen hebben zelf in een situatie gezeten zoals jij, en kunnen daarom naast je staan (ervaringsdeskundigen).

STERK

WERKWIJZE

Onze werkwijze is gericht op onze client. De client staat centraal. Door middel van de "de 5 van Mirosa" gaan wij te werk. Bij Mirosa hebben we een praktijkruimte in Eindhoven. Daar ben je welkom en bieden we verschillende therapieën en activiteiten aan. Maar als jij het nodig hebt dat we naar je toe komen, doen we dat natuurlijk ook!


SAMEN MIROSA

Ken je "de 5 van Mirosa"