STICHTING MIROSA

Het laatste nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Focus on Me

Als kind vond ik het reuze spannend om samen met mijn vader de foto-afdrukken in de winkel op te halen. Destijds nog door middel van een fotorolletje. Fotograferen was het vastleggen van bijzondere momenten Verjaardagen, vakanties of andere speciale gelegenheden. 

Herinneringen aan mijn jeugd koppel ik dan ook vaak aan die beelden. Ze hebben inmiddels veel meer waarde gekregen dan ik destijds kon vermoeden. Geweldig, dat ik nu voor anderen mooie herinneringen mag maken.

Naast mijn werk als fotograaf ben ik werkzaam in de zorg. Daar zie en ervaar ik veel toewijding, flexibiliteit en kundig omgaan met onverwachte situaties. Mijn denk- en werkproces wordt vaak ondersteund door beelden.

Ik ben dan ook een prima voorbeeld van een beelddenker. Door te observeren zie ik vaak de kleinste details. Als gevoelsmens ligt mijn kracht in het aanvoelen van emoties en de bedoelingen achter gedrag. “De combinatie van mijn persoonlijke eigenschappen, ervaringen en interesses maken dat ik me met heel veel trots fotograaf mag noemen”. Eenmaal achter de camera heb ik dan ook meteen mijn hyper-focus.

Focus on Me

Praktisch je eigen levensverhaal uitwerken in een heel mooi eindproduct.
In een tijdlijn van begin tot eind jouw persoonlijke verhaal. Gevuld met feiten, verhalen, gebeurtenissen, maar vooral ook gevuld met foto’s. Telkens kom je een stukje verder in je eigen verhaal. Jouw echte eigen ik komt steeds verder naar voren.
Tot slot is er ook ruimte voor die mooie cover van het Focus on me Boek

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Logo Origineel

Recente berichten

Snel contact

DIRECT CONTACT MET STICHTING MIROSA

MIROSA

Stichting Mirosa, een bijzondere samenwerking

ZORGAANBOD

Bekijk de verschillende mogelijkheden

CONTACT

Neem contact met ons op