STICHTING MIROSA

Het laatste nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Eindje Schrijven

Ik ben Nills Bouman. Ervaringsdeskundig begeleider en (schrijf)coach.

Tussen mijn achttiende en mijn dertigste had ik last van depressies en psychoses. Ook kampte ik met verslavingen. Zowel aan soft- als aan harddrugs.

Ik heb in die jaren hard aan mezelf gewerkt om te herstellen. Met de nodige hulp is dat gelukt.

Met deze ervaringen ondersteun en begeleid ik nu anderen. Ik volgde daarvoor een driejarige opleiding tot ervaringsdeskundig begeleider. Ook volgde ik verdiepende cursussen. Kijk voor meer informatie op mijn website eindjeschrijven.nl

Mijn expertise is het werken met verhalen, want ieders verhaal heeft raakvlakken. Met het inzetten van mijn verhaal ondersteun ik jou in jouw herstelproces.

Ik combineer mijn expertises bij die ondersteuning: we praten met elkaar. We luisteren naar elkaar, we schrijven wat we voelen en denken. We delen dit met elkaar.

Ieder mens heeft een verhaal dat raakt.  Ieder mens is de moeite waard. Ik schrijf jouw verhaal.

We leven in de jaren twintig van de eenentwintigste eeuw. Oorlogsverhalen sterven langzaam uit, maar ook jongere generaties zitten vol verhalen.

Vind jij jouw verhaal, of dat van een familielid ook zo waardevol? Laat het dan vastleggen. Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak graag een geschreven portret dat verteld moet worden.

Vertrouwen opbouwen, vragen en doorvragen in een prettige setting is wat ik doe om ieder verhaal de waarde te geven die het verdient.

Jij kiest het aantal pagina’s, hoofdstukken en de te kiezen thema’s. Is het verhaal klaar en wil je een mooie gedrukte versie? Dat kan! In samenwerking met Studio Wildrik komt jouw verhaal in boek- of andere vorm op papier (www.wildrik.nl)

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Logo Origineel

Recente berichten

Snel contact

DIRECT CONTACT MET STICHTING MIROSA

MIROSA

Stichting Mirosa, een bijzondere samenwerking

ZORGAANBOD

Bekijk de verschillende mogelijkheden

CONTACT

Neem contact met ons op