STICHTING MIROSA

Aanmelding

Gemeentelijke Aanmeldingen

De kracht van Stichting Mirosa is de samenwerking van diverse professionals. We staan voor toegankelijke, persoonlijke en professionele hulpverlening voor jongeren die dit nodig hebben. Samen hebben we een breed, integraal aanbod waarin onze kennis en ervaring zijn gebundeld. Jongeren kunnen direct bij ons terecht. Maar het is ook mogelijk dat je als gemeente jongeren aanmeldt. 

Als gemeente ben je in Nederland zelf verantwoordelijk voor de jeugdzorg voor inwoners tot hun 18e jaar. Gemeenten hebben hiervoor afspraken gemaakt met zorgaanbieders in hun eigen regio. Die afspraken kunnen dus verschillen per gemeente of per regio.

Jongeren aanmelden vanuit gemeente

Stichting Mirosa is via de zorgcoöperatie Brabant aangesloten bij de volgende gemeenten:

– Helmond en Peel Gemeenten 
– BOV -De Kempen       
– A2 Gemeenten          
– Dommelvallei 

Kom je uit één van deze gemeenten? Dan kun je via de de teams die bij de gemeente zijn ingericht meer informatie krijgen en een aanmelding bij ons aanvragen. De contactgegevens vind je op de site van de betreffende gemeente. We hebben niet altijd een verwijzing nodig. Jongeren kunnen altijd bij ons aankloppen. 

Wil je als gemeente een jongere aanmelden? Via het contactformulier onder aan deze pagina is dat heel gemakkelijk. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Samenwerken met Stichting Mirosa

Benieuwd naar de mogelijkheden om als gemeente samen te werken met Stichting Mirosa? We willen graag kennismaken en de ideeën en mogelijkheden bespreken. Neem even contact met ons op?

Aanmelding voor Gemeentes

Meld uw client aan middels bijbehorende client code.